Μενού Χρηστών

Κοινωνικά Δίκτυα

Στοιχεία Επικοινωνίας

Αποστολές προϊόντων

Κατά τη διαδικασία την ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας μπορείτε να επιλέξετε τη μέθοδο αποστολής που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Όλα τα προϊόντα της ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. παραδίδονται σε εσάς με 2 μεθόδους:

1. Με ιδία μέσα εντός Αττικής (Χωρίς Χρέωση)
2. Με Μεταφορική εταιρεία στην υπόλοιπη Ελλάδα (Χρέωση μεταφορικών κατόπιν συνεννόησης)

1. Με ιδία μέσα εντός Αττικής

Για όλες τις παραγγελίες εντός Αττικής υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς των προϊόντων με ιδία μέσα της εταιρείας μας και χωρίς καμία χρέωση. Μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά για τις λεπτομέρειες αποστολής των προϊόντων.

2. Με Μεταφορική εταιρεία στην υπόλοιπη Ελλάδα

Για όλες τις παραγγελίες εκτός Αττικής τα προϊόντα μας αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία επιλογής του πελάτη και με χρέωση κατόπιν συνεννόησης. Μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά για τις λεπτομέρειες αποστολής των προϊόντων.

Διαθεσιμότητα Προϊόντων

Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης αφορούν παραγγελίες που περιλαμβάνουν προϊόντα άμεσα διαθέσιμα. Αν η παραγγελία σας περιλαμβάνει κάποιο προϊόν το οποίο δεν είναι άμεσα διαθέσιμο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο +30.210 6821294.
Η διαθεσιμότητα των προϊόντων εμφανίζεται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα στην καρτέλα του εκάστοτε προϊόντος.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν έχει εξαντληθεί και δεν είμαστε σε θέση να το αποστείλουμε, μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας μέσα από μια φόρμα επικοινωνίας στην ενότητα «Επικοινωνία» και να ενημερωθείτε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail όταν το παραλάβουμε.

Μόλις τα υπό παραγγελία προϊόντα αφιχθούν στις αποθήκες μας, θα ενημερωθείτε άμεσα με e-mail και θα σας τηλεφωνήσουμε ώστε να συνεννοηθούμε για τον καταλληλότερο χρόνο παράδοσης.
Προσπαθούμε ΠΑΝΤΟΤΕ να επιλέξουμε τον πλέον οικονομικό για εσάς τρόπο αποστολής.