Μενού Χρηστών

Κοινωνικά Δίκτυα

Στοιχεία Επικοινωνίας

Η εταιρεία

Η εταιρεία IKAROS Pet Accessories ιδρύθηκε το 1980 από τον Μάρκο Μουτζούρη. Προϊστάμενος τμήματος σε γνωστή αλυσίδα σούπερμαρκετ έχοντας ώς χόμπυ την ενασχολησή του με το δέρμα, κατασκεύασε τα πρώτα δερμάτινα περιλαίμια σκύλων για το σούπερμαρκετ για το οποίο εργαζόταν. Σύντομα η ίδρυση της εταιρείας ήταν πραγματικότητα. Τα πρώτα δύο χρόνια τα δερμάτινα περιλαίμια και τα σαμαράκια αποτελούσαν τα προϊόντα πώλησης της εταιρείας.

Οι αυξημένες ανάγκες της αγοράς του pet σύντομα οδήγησαν την Δήμητρα Μουτζούρη στην κατασκευή νέων προϊόντων όπως υφασμάτινα κρεβατάκια και τσάντες μεταφοράς. Το 1984 γίνονται οι πρώτες εισαγωγές σε αλυσίδες βόλτας, κήπου αλλά και προϊόντα ιμάντα από Taiwan.

Το 1999 αναλαμβάνει την διαχείρηση της επιχείρησης ο Παναγιώτης Μουτζούρης και με σταθερά βήματα εδραιώνει την ήδη υπάρχουσα φήμη της στον χώρο. Με δεξί του χέρι την αδερφή του Μαρία κάνει τις πρώτες επαφές με οίκους της Ευρώπης. Το 2004 στη έκθεση της Νυρεμβέργης ξεκινάει συνεργασία με την ισπανική MOYSA & DOGSFIELD και την ANIMAL GEAR συμμετέχοντας παράλληλα στην PETS TODAY. Το 2007 στην έκθεση της Μπολώνια ξεκινάει συνεργασία με την PET BRANDS Ltd. Συνεχίζοντας τις επαφές του με το εξωτερικό προχωρεί σε νέες συνεργασίες με την αγγλικές εταιρείες ΗAPPY PET Ltd και ROSEWOOD limited καθώς και την Σλοβάκικη CHEW CHEW s.r.o. .

Το 2018 η εταιρεία επεκτάθηκε σε μεγαλύτερες εγκαταστάσεις , ενώ παράλληλα διατήρησε την ιδιόκτητη έδρα της στο Χαλάνδρι, εντάσσοντας στο χαρτοφυλάκιο της τα προϊόντα της Fish4Dogs κατά τη διάρκεια της έκθεσης Interzoo 2018 στην Νυρεμβέργη. Σήμερα η εταρεία IKAROS Pet Accessories βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μπορεί να καλύψει πλήρως τις ανάγκες ενός συγχρονού pet shop, vet, pet-vet και να αναζητεί διαρκώς νέα πιο εξελιγμένα και πρωτότυπα προϊόντα ακολουθώντας τις νέες παγκόσμιες τάσεις στον απαιτητικό χώρο του pet.