Μενού Χρηστών

Κοινωνικά Δίκτυα

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κατάλογοι

Η εταιρεία Ikaros Pet Accessories έχει προχωρήσει σε συνεργασίες με τους γνωστότερους οίκους της Ευρώπης και όχι μόνο. Σας παραθέτουμε ένα μικρό ιστορικό των εταιρειών που συνεργαζόμαστε.

IKAROS PET ACCESSORIES

Η εταιρεία IKAROS PET ACCESSORIES ιδρύθηκε το 1980 από τον Μάρκο Μουτζούρη. Προϊστάμενος τμήματος σε γνωστή αλυσίδα σούπερμαρκετ, έχοντας ως χόμπυ την ενασχόλησή του με το δέρμα, κατασκεύασε τα πρώτα δερμάτινα περιλαίμια σκύλων για το σούπερμαρκετ για το οποίο εργαζόταν. Σύντομα η ίδρυση της εταιρείας ήταν πραγματικότητα. Τα πρώτα δύο χρόνια τα δερμάτινα περιλαίμια και τα σ...

  • Κατάλογοι:
Διαβάστε Περισσότερα

MANNA PRO

 H εταιρεία Manna Pro έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στην δημιουργία προϊόντων για τους ιδιοκτήτες κατοικιδίων με ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο.

  • Κατάλογοι:
Διαβάστε Περισσότερα

COMPANY OF ANIMALS

ROSEWOOD

O μεγαλύτερος εισαγωγέας και διανομέας των αξεσουάρ κατοικίδιων ζώων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η έδρα και οι αποθήκες της εταιρείας ROSEWOOD βρίσκονται στο Shropshire (UK), επίσης διαθέτει γραφεία στο Ningbo (China). H εταιρεία ιδρύθηκε το 1960 με κύκλο εργασιών άνω των 30 εκατομμυρίων US $ και απασχολεί 70 υπαλλήλους.

  • Κατάλογοι:
Διαβάστε Περισσότερα